FB_IMG_1592097125938_edited.jpg

Hegedüsné Lázi Gyöngyi

Már fiatal koromban úgy éreztem, hogy szeretnék adni a világnak valamit, ami értékes. Eleinte nem tudtam hogyan, azonban egy óvodai kirándulás alkalmával – ahova kislányomat kísértem el – megfogalmazódott bennem, hogy gyermekekkel szeretnék foglakozni. Ezután jelentkeztem az AVKF óvodapedagógus szakára. Az iskolai évek alatt és a diploma után több óvodában nyílt lehetőségem dolgozni. Ez idő alatt megtapasztaltam, hogy vannak gyermekek, akik nehezebben tudnak beilleszkedni, nehezebben zárkóznak fel társaikhoz.

 

Sokat gondolkodtam azon, hogyan lehetne segíteni nekik abban, hogy ugyanolyan esélyekkel kezdjék majd az iskolát, mint társaik. Családomon belül találkoztam először a TSMT-vel /Tervezett SzenzoMotoros Tréning/. Beszéltünk a fejlesztésekről, mik a tapasztalataik, élményeik. Eldöntöttem, hogy én is ezzel szeretnék foglalkozni, úgyhogy beadtam a jelentkezésem a BHRG Alapítványhoz. A TSMT egyéni képzés során ért az a megtiszteltetés, hogy Lakatos Katalin (a HRG, TSMT módszerek kidolgozója) felkért a BHRG Alapítvány munkatársának.

 

Lenyűgözött a gyermekekkel való kapcsolata, szeretete és nagy szakmai tudása, mely alázattal és tisztelettel párosult. Ebben a szellemiségben viszem tovább munkásságát, immár a saját termemben, a Varázserdő TSMT Fejlesztőben 2017 óta.